Gündem

6/recent/ticker-posts

GeForce NOW Powered By GAME+ Yeni Abonelik Ücretleri Açıklandı

NVIDIA GeForce NOW ve Gameplus işbirliği ile Türkiye oyun dünyasına bir bulut oyun hizmeti daha katılmış oluyor. Oyuncular GAME+ ile bilgisayarına hiçbir donanım almadan en yüksek performansla en güncel ve popüler oyunları oynayabilecek.

Güçlü donanıma sahip olmadan yüksek çözünürlükle, en yeni oyunları oynamaya imkan veren bulut oyun hizmeti; kullanıcıların sunuculardaki en güçlü Nvidia ekran kartları ve işlemci gücü ile çalışan sanal bilgisayarlara GeForce NOW platformu üzerinden erişim sağlayıp, burada oyunun kullanıcının cihazına yüksek çözünürlüklü görüntüyle yayınlanması yoluyla çalışıyor.

Yani artık oyun severlerin yüksek donanım gerektiren oyunları oynaması için iyi ekran kartları ve yüksek performanslı işlemciler satın almasına gerek kalmıyor. Bu teknoloji sayesinde düşük donanımlara sahip cihazlar üst düzey donanımlı birer cihaza dönüşüyor ve artık oyun oynamak çok kolay ve sistem gerektirmeyen bir hale dönüşüyor.

Paketler

GeForce NOW powered by GAME+ ilk aşamada sınırlı sayıda kullanıcı kabul edeceği için GAME+ web sitesinde ön kaydını yaptıran kullanıcılar, kaydolma tarihi baz alınarak sırayla davet edilecek. İlk başta belirli sayıda kullanıcı için paket satın alma açık olacak, “paket satın alabilir” statüsünde olan kullanıcılar e-posta ve SMS ile bilgilendirilecektir.

Basic Paket – Ücretsiz

1 saatle sınırlı oturum süresi, RTX seçeneği kapalı ve sunucunun belirli bir kapasitesi ayrılmış şekilde hizmet verecektir.

Premium Paket – 74,9 TL / aylık abonelik

Bu pakete sahip kullanıcılar, öncelikli erişim hakkı ve uzatılmış oturum süresi ile RTX kalitesiyle oyun oynama deneyimine sahip olacak.

Lansman Özel Premium Paket* – 149,7 TL / 3 ay

Lansmana özel tasarlanmış sınırlı süre boyunca kullanıcılara sunulacak özel tekliftir. Ücreti aylık 49,9 TL fiyatlandırma üzerinden 3 ay boyunca geçerli Premium abonelik sunacak şekilde toplam 149,7 TL’dir. Bu pakete sahip kullanıcılar, öncelikli erişim hakkı ve uzatılmış oturum süresi ile RTX kalitesiyle oyun oynama deneyimine sahip olacak.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni Geforce Now'ı beğendiniz mi? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#GeforceNow #Nvıdıa #YeniAbonelik

Yorum Gönder

0 Yorumlar