Gündem

6/recent/ticker-posts

LG’nin Yeni Katlanabilen Televizyonu ‘Fiyatsız’ Satışa Çıkarıldı

Akıllı telefon devrini kapatmış olan LG‘nin katlanabilir telefonunun piyasaya çıktığını asla göremeyeceğiz gibi duruyor ama en azından yıllardır herkesin merakla izlediği televizyonun katlanabilir modeli LG tarafından ABD'de satışa çıkarıldı.

|Katlanabilir Televizyonu Farklı Görünümlere Sahip

Web sitesinde televizyonun ABD fiyatlandırılmasından bahsedilmiyor. Lakin, LG’nin geçtiğimiz Ekim ayından bu yana OLED R’yi sattığı Güney Kore‘de katlanabilir televizyonu 89 bin dolara mal olduğunu bildirelim.

Hatırlayacağınız üzere 65 inçlik, 4K, katlanabilir ve yeni nesil ses teknolojisine sahip televizyon, müthiş bir sunumla CES 2019’da tanıtılmıştı.

LG Rollable OLED TV R ‘nin, kullanıcıya 3 farklı görüntüleme seçeneği bizleri karşılıyordu. Kullanıcılar bu TV ile ‘Tam Görünüm’, ‘Yarı Görünüm’ ve ‘Sıfır Görünüm’ seçeneklerinden birini seçerek OLED teknolojisinin geliştirilmesiyle mümkün olabilen şekillerde televizyon izleyebilecek.

Ayrıca televizyonun “Satır Görünümünde” saati, hava durumunu göstermek ve müziği kontrol etmek için ekranın sadece bir kısmı görülebiliyor. Ekranı tamamen gizlemenin yanı sıra, bir film izlerken sinemaskoptan kaçınmak için ekranı düşürmek de mümkün. Televizyonun daha sıradan özellikleri arasında AirPlay 2 ve HomeKit desteğinin yanı sıra çeşitli sesle etkinleştirilen yardımcılarda kutuda bizleri karşılıyor.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#LG #Televizyon #Yeni #4K #Teknoloji

Yorum Gönder

0 Yorumlar