Gündem

6/recent/ticker-posts

Battlefield 6 Çıkış Tarihi Belli Oldu Mu? Ne Zaman Çıkıyor

EA CEO’su Andrew Wilson tarafından yapılan açıklamalar göz önünde bulundurularak Battlefield 6, Haziran 2021 tarihinde resmi olarak duyurulacak. Buna karşın oyunun detaylı gösterimi, Temmuz 2021 tarihinde gerçekleşecek olan EA Play etkinliği sırasında gerçekleşecek.

Oyun Satışa Ne Zaman Çıkacak?

Yatırımcılar toplantısında bu soruya cevap veren Wilson, oyunun son çeyrekte satın alınabilir durumda olacağını duyurdu. Bu da, 1 Ekim 2021 ila 31 Aralık 2021 arasındaki günlere denk geldiğini gösteriyor.

Nitekim şirket tüm oyunlarını eylül ile ekim ayları arasında piyasaya sürmeye eğilimli olduğu için, yeni oyunun da bu Eylül 2021 ila Ekim 2021 tarihleri arasında çıkış yapacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

EA CEO’su Andrew Wilson, yatırımcılarla yaptığı kazanç konferansı sırasında Battlefield 6’nın PlayStation 5’in ve Xbox Series X’in gücünden tam anlamı ile faydalanacağını belirtti.

Battlefield şuan bile en büyük oyunlar arasında bulunsada, en son oyun olan Battlefield 5 ile birlikte büyük yeniliklerin eklenmediğini görüyoruz. Bu nedenle yeni oyunda bolca gelişmeler ve yenilikler ile karşılaşmamız oldukça mümkün.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#Battlefield6 #Battlefield #EA #EAPlay #Oyunlar #Oyun #YeniOyun

Yorum Gönder

0 Yorumlar