Gündem

6/recent/ticker-posts

2021 Yılında Çıkması Merakla Beklenen Filmler

2021 Yılında da sinema sektöründe yeni filmlerle birlikte yeni kapılar açılacak. Her yıl sinema sektörü bir önceki yıla daha fazla film sunarak bir adım daha büyüyor ve belki de yıllar sonra geriye dönüp baktığımızda şuan bizler için görselliğin, tekniklerin zirvesinde olan filmler ve diziler, o zaman ne kadar basitmiş” dedirtecek. Şimdi önümüze bakmamız gerekiyor ve İşte karşınızda 2021 Yılında Çıkacak Filmler:


Black Adam

Shazam!’ın spin-off‘u yanı bir benzeri de diyebiliriz bu filme, anti kahraman Black Adam'a odaklanılıyor. Dwayne Johnson'ın Black Adam'ı canlandırdığı filmin yönetmen koltuğunda Jaume Collet-Serra oturuyor. Bu muhteşem gözüken film 2021 yılında bizlere sunulacak.

Avatar 2

2021 Yılında Çıkacak Filmler listemizin belki de en çok dikkat çeken ve en merakla beklediğimiz filmi kesinlikle Avatar 2. 11 yıldır beklediğimiz Avatar 2 filmi için malesef bir yıl daha beklememiz gerecek. James Cameron‘ın sevilen ve Avengers End Game tarafından hasılat tahtından indirilmeden önce en çok hasılat getiren film Avatar‘ın devam filmi 18 Aralık 2020’de vizyona girecek. Avatar, bir seri olarak planlandı ve devam filmlerini ise 2024, 2026 ve 2028 yıllarında izleyeceğimizi düşünüyoruz.

The Batman

2021 Yılında Çıkacak Filmler listemizin birinci sırasında The Batman olması gerekir. Matt Reeves‘ın çekim ve yapımcılığını üstlendiği, Peter Craig tarafından yazılan, ünlü oyuncu Robert Pattinson‘ın yer alacağı The Batman, eğer ertelenmez ise 1 Ekim 2021 tarihinde sinema salonlarımıza girecek. Matt Reeves‘ın yaptığı açıklamaya göre film, Batman‘in karanlık bir dönemini ele alacak ve hatta söylenene göre de Batman: Year One çizgi romanının bir benzeri veya uyarlaması olacak. Merakla Bekliyoruz.

Fast And Furious 9

Mükemmel arabaların, güzel kızların ve bol bol aksiyonun olduğu ve hepimizin severek izlediği seri Hızlı ve Öfkeli‘nin 9. filmi 2 Nisan 2021’de sinemalarla buluşuyor. Birçok Fast And Furious sevenlerinin bu filmi merakla beklediğini biliyorum ve sinemalarla buluşmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Minyons 2: Rise of Gru

Başta Çılgın Hırsız filmleriyle sevdiğimiz Minyonlar geçtiğimiz zamanlarda kendi filmlerine kavuşmuştu. Şimdi de Minyonların Gru ile tanışmaları ve beraber çalışmaya nasıl başladıklarını anlatan bir film izleyeceğiz film 17 Haziran 2021’de vizyona girecek. Seslendirme ekibi de aynı şekilde geri dönüyor. Bu arada Türkçe dublajını da çok sevdiğimi söylemeliyim. Ne kadar Altyazılı sevseniz bile Türkçe Dublaj izlemenizi öneririm.

Matrix 4

2021’in bitmesine çok az kala bilimkurgu efsanesi ve herkesin severek izlediği bir seri olan Matrix serisinin 4. filmi geliyor yanlış duymadınız (Dördüncü). Seriyi takip edenler için şunu söylemek istiyorum; Keanu Reeves‘ın BBC için yaptığı açıklamaya göre bu film diğer 3 film için bir açıklama niteliğinde olacak. Ayrıca serinin en iyi filminin olacağını da ekledi. Sabırsızlanıyoruz..

Venom 2: Let There Be Carnage

Sony‘nin kurduğu evrende geçen Venom filmini çoğunuz biliyorsunuz. Tom Holland‘ın Spider Man‘inin de bu evrene girmesiyle heyecanımız katlandı. Umuyorum ki Sony, Carnage‘a yakışır bir film yapar. Venom 2: Let There Be Carnage, 24 Haziran 2021’de vizyona girecek. Venom Filminin ilk filmi çıktığında bile insanlar 2 çıksın diye bağırırken filmin vizyona giricek olması herkezi heyecanladırmış olmalı.

Suicide Squad 2

İlk Suicide Squad filmi DC‘nin tartışmalı bir filmiydi. Fakat ilk filmin yönetmeni David Ayer yerine getirilen James Gunn, Guardians of the Galaxy filmlerinin havasıyla benzeyen bir Suicide Squad filmini daha iyi yapacaktır. Bu filmi ilk izleyişimde çok etkilenmiştim 2. Serisi nasıl olur düşünemiyorum bile. Suicide Squad 2,4 Ağustos 2021’de vizyona girecek.

Godzilla vs Kong

Millie Bobby Brown‘ın da oynadığı Godzilla 2 filmi ve Brie Larson, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson gibi isimlerin oynadığı Kong Skull Island filmlerini birleştiren Godzilla vs Kong filmi 21 Mayıs 2021’de vizyona girecek. Kong ve Godzilla gibi 2 Dev Canavarın filmi bence çok iyi karşılanıcak ben iple çekiyorum filmi. Yorumlarda görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

Jurassic World: Dominion

Jurassiz World üçlemesinin son filmi Jurassic World: Domion 1 Ekim 2021 tarihinde vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Emily Carmichael ile birlikte senaryosunu da üstlenen Colin Trevorrow yapacak. Chris Pratt‘in başrolünde olduğu yeni Jurassic World üçlemesi Baya dikkat çekici bir kadro ve aksiyon ile gelicek gibi görünüyor bakalım neler olucak.

A Quite Place Part 2

Korkutmasa bile iyi bir film olan A Quiet Place‘in devam filmi A Quite Place Part 2, 23 Nisan 2021’de vizyona girecek. 8 Mart 2020’de vizyona girmesi beklenen film pandemi yüzünden maalesef üzülerek söylüyorum 1 yıldan fazla bir süre sonraya ertelendi. Senaristliğini, yönetmenliği ve baş rolünü de ilk filmde olduğu gibi John Krasinski üstelenecek. Fragman ilk filmin aksine daha hareketli, ailenin geçmişini de öğreneceğimiz ve daha sesli bir film olacağı izlenimini veriyor. Lakin ben ilk filmde çok etkilenmemiştim umarım 2 serisi ilki kadar sessiz kalmaz.

Sherlock Holmes 3

9 yıldır beklediğimiz Sherlock Holmes 3 filmi 22 Aralık 2021’de vizyona girecek. Iron Man olarak tanıdığımız Robert Downey Jr‘ın Sherlock Holmes; Jude Law‘ın ise John Watson rolünde olduğu filmler izleyici tarafından sevilmesine rağmen yıllardır bir devam filmine sahip olamadı. Robert Downey Jr‘ın Iron Man rolünü bırakarak yeni projelere odaklanmasıyla bu proje de geri döndü.Bu Projeyi çok büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum büyük ihtimal ilk sinema salonlarına ayak basanlardan biri olacağım.


Sinema Salonlarına Hepinizi Bekliyorum.

Değerli Yorumlarınızı Bizlerle Paylaşmayı Unutmayın.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Sinem Atac1/08/2021

    Sinemalara gidicez belli oldu

    YanıtlaSil
  2. Adsız1/08/2021

    filmler efso hele sherlock holmes 3

    YanıtlaSil