Gündem

6/recent/ticker-posts

Bitcoin'e Yatırım Yapılır mı? | Bitcoin'e Nasıl Yatırım Yapılır?

Bitcoin'e Yatırım Yapılır mı? | Bitcoin'e Nasıl Yatırım Yapılır?

Şu aralar gündemi en çok meşgul eden konulardan birisi de kripto paralar ile yatırım yapmak. Bitcoin’in hızlı bir şekilde değer kazanması insanların çok dikkatini çekmiş durumda ve bu sayede pazardaki diğer kripto para birimlerinin de işlevsellik kazanmasını sağladı. Şu anda Türkiye’de Bitcoin haricinde Ethereum, Ripple gibi para birimleri de baya ilgi görmekte ve yatırım yapılmakta. Bugün sizlere Bitcoin'e Yatırım nasıl yapılır, Yatırım için doğru zaman şimdi mi bunu sizlere anlatacağım.

1 - Bitcoin Ne Kadar Değerli?

Kısaca Bitcoin’in ne kadar değerli bir yatırım kaynağı olduğunu anlatayım. Bitcoin kısa bir süre içerisinde değerini katladı. Geçtiğimiz yıl bu zamanlarda 1 Bitcoin sadece 1059 dolar yapıyordu ve insanlar çokta önemli değilmiş gibi görüyordu. Nisan’ın sonlarına doğru Bitcoin’de yaşanan artış Kasım – Aralık döneminde adeta zirvelere ulaştı ve oncalarca kişi yatırım yaptı.

16 Aralık tarihine gelindiğimizde 1 Bitcoin’in değeri tamı tamına 19.364 dolar olmuştu. Bu aynı zamanda bir kripto para biriminin şimdiye kadar ulaştığı en büyük değer olduğu için inşaların aklında Bitcoine para yatırmalıyım sorusu geliyor. İşte şimdi buna cevap vereceğiz.

İlk Olarak Nasıl Başlamalıyız ?

İşin temelinde; kripto para dünyasını ve sistemini iyi tanımak yatıyor araştırmadan yatırım yapmak paranızı boşa harcamanıza neden olur, küçük miktarlarla yatırımı başlatmak ve her elde ettiğiniz karı zarar etmeden çekmeniz avantajınıza olucaktır, her daim takip etmek ve gelişmelere göre hareketleri planlamak ki buda büyük bir zaman harcayacağınız anlamına geliyor. Tüm bunların çerçevesinde yaptığınız Bitcoin yatırımı ile karlı sonuçlar elde etmeniz mümkün ve yatırım yapmanız faydanıza olucaktır.

Uzmanların bakış açılarına göre ; 

Bitcoin fiyatı, 2023 yılında daha fazla insanın kripto ticaretine girmesi ile altı haneli bir değere yükselecek ve zirveye ulaşacak.

Bitcoin'e Nasıl Yatırım Yaparız?
Çok basit aslında #BTCTürk Uygulaması veya Web Sitesinden Hesap Oluşturup giriş yaparak bu işe başlayabilirsiniz ister 100 TL ister 1000 TL ne kadar yatırım yapacağınız size kalmış herhangi bir sınır bulunmuyor lakin unutmayın ne kadar fazla yatırım o kadar fazla kar getirir ve elde ettiğiniz kardan memnun iseniz hemen çekmeniz yararınıza olacaktır çünkü dalgalanmadan dolayı düşüş yaşadığınızda moralinizin düşmesini istemessiniz.


Kısaca Bitcoin Para Birimine Daha Çok Geç Kalmadan Hemen Şimdi Yatırım Yapmalısınız.


ÖNEMLİ : 18 Yaş Altı Dostlarım Bitcoin İşine Yatırım Yapamaz Lakin Aile’den Birinin Bilgilerini Kullanarak Bu İşe Yatırım Yapabilirsiniz.

Hepinize Bol Kazançlar. 

YTHAKAN

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Adsız1/04/2021

    Bitcoine 100 tl en az mı yoksa daha altı oluyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En Düşük 100 tl 0,00001 gibi bir hisse geliyor zaten.

      Sil
  2. Adsız1/04/2021

    ben bitcoine para yatırıcam btctürk üzerinden

    YanıtlaSil