Gündem

6/recent/ticker-posts

The Crew 2 Bir Süre Bedava Oluyor

Ubisoft tarafından verilen detaylara göre The Crew 2, bir süre boyunca tamamen bedava bir şekilde oynanabilir olacak. Dahası da, bu süre boyunca sadece ücretsiz oyun tecrübesi olmayacak, aynı zamanda oyuncuları sevindirecek başka şeyler de içinde bulunduruyor.

The Crew 2 bedava olarak çoğu platformda oynanabilir olabilecek

Ubisoft tarafından söylenenlere göre The Crew 2 PlayStation 4, PlayStation 5, Epic Games Mağazası ve Ubisoft Mağazası, Stadia, Steam ve Ubisoft+ ile oyunculara ücretsiz bir şekilde sunulacak. 8 Temmuz 2021 tarihinden 12 Temmuz 2021 tarihine kadar oyunu tecrübe etmek için bolca zamanınız olacak. Dahası da, The Crew 2 için çıkacak olan Season 3 Episode 1: US Speed Tour East, 7 Temmuz 2021’den itibaren bizlerle olacağı için, ücretsiz oynayabilme sürecinde deneme şansımız bulunuyor.

The Crew 2 yi %80'e varan indirimlerle alabilir ve eğer oyunu satın aldıktan sonra oynamaya devam ederseniz de, ücretsiz süreçte oynadığınız kaydınız kaldığınız yerden devam edebileceksiniz. 

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#Ubisoft #TheCrew2 #Oyunlar #Oyun #Bedava #EpicGames

Yorum Gönder

0 Yorumlar