Gündem

6/recent/ticker-posts

PlayStation 4'de de Korsan Oyun Oynamak Mümkün

PlayStation 4'ün sıkı ve oldukça güvenlik adımlarını aşan korsanlar, yavaş yavaş korsan oyun devrini başlatmaya hazırlandığını görüyoruz. Eski PlayStation'larla aynı kaderi paylaşan PlayStation 4 de anlayacağınız üzere korsanlara boyun eğmiş gibi görünüyor. Oyun fiyatlarının yüksek olmasından dolayı korsana doğru yönelen kullanıcıların talebini dinleyen Brezilyalı Knights of the Fallen adlı hacker grup, Playstation 4'te korsan oyun oynatmayı başardı ve devamı geleceğini söylüyor.

PlayStation 4'te korsan oyun oynamanız için ilk önce cihazda, Ağustos 2014'de yayınlanan sistem yazılım güncellemesi 1.76'nın kurulu olması gerekiyor. Fakat, grup yapmış olduğu açıklamayla her oyunun korsan olarak oynanamayacağının altını çizmekte.

Şu anlık sadece eski oyunları çalıştırabildiklerini açıklayan grup, Grand Theft Auto V, Assassin’s Creed IV: Black Flag ve Far Cry 4'ün oynanabileceğini bizlere belirtti. Bu konu hakkında Sony ne yapıcak göreceğiz.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#PS4 #PlayStation4 #Oyunlar #Gündem #KorsanOyun

Yorum Gönder

0 Yorumlar