Gündem

6/recent/ticker-posts

Youtube’den Para Kazanmak | Youtube'den Nasıl Para Kazanırım ?

Youtube’den Para Kazanmak

Merhaba Dostlarım, Bildiğiniz gibi girdiğimiz son yıllarda hayat şartları da bunu belirleyecek ki birçok kişi Youtube kanalı açıp büyük sayılarda “PARA” kazanmak istiyor ve 9-5 olarak giden iş hayatını veyahut çalışmıyor ise bunu tamamen internete adayıp geçimini ve hayatını bunun üzerinden sürdürmek istiyor. Farklı sayfalarda veya sosyal medyalardan gördüğümüz gibi birçok insan Youtube üzerinden büyük sayılarda “PARA” kazanıyorlar ve buda insanları bu platforma girmesi için motive edici bir durum ben ise 5 yıllık Youtube geçmişimden kazandığım ve edindiğim bilgileri sizlere aktaracağım.

 

1 – Abone veya Takipçi Sayısı

İlk ve en önemli diyebileceğimiz kural arkadaşlar abone veyahut sizin tabirinizle takipçi sayınız Youtube, ne kadar video atarsanız atın sizin abonelerinizin sayısının belli bir sayıya ulaşmasını söylüyor ve bu şekilde sizlerle iş birliği yapıp para kazanabileceğinizi belirtiyor. Youtube şu an ve geçtiğimiz son yıllarla birlikte abone sayınızın “1000” olmasına özen gösteriyor. Bu sayının altında olan hiçbir Youtuber para kazanmaya uygun görülmüyor bunun sebebi ise Youtube sizlerin belirli bir aktif veya çevrimiçi takipçileriniz olmasını sürekli videolarınızın izlenmesini istiyor.

2- İzlenme Süreniz

Dostlarım ikinci kuralımız “İzlenme Süresi” ne kadar takipçi sayınız 1000 kişi üstü de olsa eğer 4000 saat izlenmeniz yoksa (yıllık) Youtube sizleri para kazanmaya uygun görmüyor ve iş ortaklığı teklifinizi reddediyor. Bu sebeple dostlarım abone sayınız kadar izlenme sürenizi de (yıllık) dikkate almasınız ki Youtube ile iş programı yapabilesiniz.

 

Diyelim ki arkadaşlar bunların hepsine sahipsiniz 1000’i geçkin aboneniz ve yıllık 4000 saat izlenmeniz var bunun sonucunda Youtube İş Ortaklığı Programına başvuruyorsunuz ve size kısa bir süre içinde geri dönüş yapılıyor eğer kabul edilirseniz para kazanmaya başlarsınız.

Hepinize Başarılar.

YTHAKAN

Yorum Gönder

0 Yorumlar