Gündem

6/recent/ticker-posts

Battlefield 6 Xbox One ve PS4'e Çıkmayabilir

Battlefield 6 Xbox One ve PS4'e Çıkacak mı?

Birçok Oyununda önceden haberini veren ve sızıntıları ile yakından tanıdığımız Tom Henderson’a göre Battlefield 6, mevcut nesil konsollarda oynanamayacak. Bu kapsamda PlayStation 4 ve Xbox One modellerinin oyuna kavuşamayacağı iddia ediliyor.

Bu iddialar doğru olduğunu varsayarsak PlayStation 4 Pro ve Xbox One X için nasıl bir adımın izleneceği de ayrı bir merak konusu olacaktır.


Henderson, bu varsayımlarla birlikte yeni oyunun çıktığı ilk günden itibaren Xbox Game Pass’te yer alabileceğini de savunuyor. Bu, temelde oyuncu sayısını artırmak için izlenecek bir strateji olabileceği düşünülüyor.

Peki, söz konusu iddiaları doğru kabul edersek Battlefield 6 hangi konsollar için çıkış yapacak?

Xbox Series S

Xbox Series X

PlayStation 5

PlayStation 5 Digital

Belirttiğimiz gibi, bunlar şimdilik bir iddiadan ibaret ve konuyu destekleyen ya da desteklemeyen herhangi bir işaret tam ve ya net olarak bulunmuyor. Yine de kaynağın güvenilir olması, iddiaların biraz daha sağlam bir zeminde oturduğu anlamına geliyor.

EA CEO’su Andrew Wilson, Battlefield 6 hakkında yaptığı açıklamalarda aşağıdaki ifadeleri kullanmıştı:

Her zamankinden daha fazla oyuncu ile devasa ve sürükleyici savaşlar hayata geçecek. Benzeri görülmemiş ölçekte haritalar içerecek. Serinin tüm vizyonunu başka bir seviyeye yükseltecek.

Tabii ki devasa ve sürükleyici savaşlar için güçlü cihazlara ihtiyaç duymanız normal. Bu da, yeni oyunun önceki nesil konsollar için optimize edilmesini engelleyen detaylardan birisi olabilir.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#PS5 #PS4 #XboxOne #EA #Battlefield6 #Battlefield #TomHenderson

Yorum Gönder

0 Yorumlar