Gündem

6/recent/ticker-posts

İnternetten Para Kazanmanın 5 Kesin Yolu 2021

İnternetten Para Kazanmak

Merhaba Arkadaşlar, Çoğu zaman insanlardan “İnternette iyi para var” veya “bir ek gelir kaynağı oluştursak iyi olur” gibi sözler işitiyorum. Bende bugün sizlere bizzat benim birçoğunu kullanıp kazanç elde ettiğim geri kalanının ise garanti gelir getiren kaynak olduğunu bildiğim 5 “İnternetten Para Kazanma” Taktiğinden sizlere bahsedeceğim.

1 – BLOG YAZMAK

Kısa süre içinde blog yazan herkes para kazanma alanın içine girmese de uzun zaman boyunca blog yazmış özgün içerik ve kaliteli paylaşım yapmış kişiler blog yazmaktan büyük gelir kaynağı oluşturmuşlardır. Eğer emek verip kalite ve özgün içerik yazarsanız bu zaman  dahilinde bir evi geçindirecek parayı kazanmamanız elde değil. Bu iş uzun vadeli iş olanaklarında kesinlikle ilk sıralarda tutmanız gereken bir gelir kaynağı olarak görüyorum ve sizlere önerip not defterinizin bir kenarına yazmanızı tavsiye ederim.

2 – YOUTUBER OLMAK

Bu Maddeyi birçok kişi biliyor lakin bunu artık zor veya imkansız olarak görüyor ki aslında böyle değil. Youtuber olmak veya Youtube kanalı açıp video yüklemek güncel zamanda en iyi gelir kaynağı olarak görülüyor lakin insanlar artık çok fazla kanal olduğu için Youtube kanalı açsalar da yükselemiceklerini veya para kazanamayacaklarını düşünüyorlar bu ise yanlış bir bakış açısı bir işte cidden iyi iseniz farkedilmemeniz elde bile değildir. Bu yüzden Youtube kanalı açıp büyük bir gelir kaynağına sahip olabilirsiniz. Daha açıklayıcı bir anlatım istiyorsanız “Youtuber Nasıl Olunur” ve “Nasıl Gelir Elde Edilir “ adlı blog yazılarımıza bakmayı ihmal etmeyin.

Youtube'den Para Kazanmak

5 Maddede Youtuber Olmak

 3 – İNSTAGRAM SAYFASI AÇMAK

Bu insanların son zamanlarda çok fazla denediği lakin bir türlü kemik bir kitleyi elde edemediği için başaramadığı veya bıraktığı bir yol ki bir İnstagramır olmak veya İnstagram sayfası oluşturup farklı postlar atmak farketmeksizin bunu başarmanız sizlere çok büyük bir gelir kaynağı elde edeceğiniz anlamına gelmektedir. Ne kadar İnstagram da kemik bir kitle elde ederseniz Reklam almanız ihtimal bile değil ki bu reklam bütçeleri hiç de az bir bütçe değildir bu yüzden hemen bir İnstagram sayfası aç ve kazanmaya başla.

4 – FREELANCER ÇALIŞMAK

Bunu birçok insan yeni öğreniyor ya da hiç bilmiyordu bile lakin FREELANCER çalışmak sizi çok büyük bir özgürlüğe itecektir ki bir daha 9-5 iş hayatına adım dahi atmak istemeyeceksiniz. Eğer nasıl FREELANCER olabilirim daha önce hiç yapmadım diyorsanız küçük bir adım atıp #Bionluk sitesiyle başlayabilirsiniz ki çoğu girişimci veya freelancer burada işe başladığını düşünüyorum. Bu da Uzun Vade de büyük bir gelir kaynağıdır.

5 – YAYINCI OLMAK

Belki de bunu görünce şaşırmış olabilirsiniz ama yayıncı olmak bu güncel zaman ve gelecek yıllar da büyük bir gelir kaynağıdır. Eğer benim sistemim kötü diyorsanız sizde düşük sistemli oyunlar oynayın veya videolar izleyin sadece kaliteli davranın yapmacık olmayın insanlar sizi zaten bulacaktır ki biraz emek ve düzenli yayın yaptıktan sonra gelir elde etmeniz için herhangi bir engel yok.

 

 

Arkadaşlar Gelir Kaynağı Oluşturmak Mümkündür Lakin Her şeyde Olduğu Gibi Bunun İçinde Çalışmanız Ve Emek Vermeniz Gerekir. Hepinize Başarılar Dilerim.

 

YTHAKAN

Yorum Gönder

4 Yorumlar