Gündem

6/recent/ticker-posts

Battlefield Mobil Duyuruldu, EA Games'in Yeni Oyunu

Electronic Arts'ın bünyesinde yer alan Battlefield, son yıllarda Call of Duty serisinin gerisinde kalmıştı. EA'in yeni adımları ile tekrardan canlanan popüler oyunun çok yakın bir zamanda mobil sürümünün çıkacağı duyuruldu. Battlefield Mobile olarak isimlendirilmesi beklenen oyun birçok oyuna kafa tutacak gibi görünüyor.

Şu an resmi olarak iOS ve Android'de popüler olan Call of Duty Mobile ve PUBG Mobile bulunuyor. Fortnite, Apple ve Google ile girmiş olduğu anlamsız savaştan dolayı mağazalardan atılmıştı. Fortnite'ın yokluğunda Battlefield Mobile ve Apex Legends Mobile'ın Electronic Arts'ın yüzüne gülümseme getireceği düşünülüyor.

Bildiğiniz gibi mobil platformlarda Battle Royale türündeki oyunlar son 2-3 yıldır popülerliğini korumaya devam etmekte. Yine EA'in bünyesinde yer alan Apex Legends'ın da yakında mobil platforma adım atması ve Battlefield Mobile'ın da gelmesi bu pazarı iyice rekabet yarışına sokucak gibi.

EA şuanlık yeni oyun hakkında fazla bir bilgi paylaşmadı. Ancak oyunun 2022 yılında ücretsiz olarak iOS ve Android'e geleceği açıklandı. Grafiksel açıdan rakiplerinin önünde olması beklenen Battlefield Mobile, hepimizin merakla bekleyeceği bir oyun olarak gözüküyor.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#EA #Battlefield #EAGames #Oyunlar #Yeni #Mobil #MobilOyun

Yorum Gönder

0 Yorumlar