Gündem

6/recent/ticker-posts

Chernobylite Full Sürüm Çıkış Tarihi Duyuruldu

Chernobylite geliştiricisi olan The Farm 51, bilim kurgu hayatta kalma RPG’si Chernobylite için çıkış tarihi hakkında açıklamada bulundu. Chernobylite PS5 ve Xbox Series X/S, PC, PS4 ve Xbox One’da satışa çıkacağı duyuruldu. Oyun, Türkçe karşılığı Çernobil Hariç Tutma Bölgesi olarak adlandırılan Chernobyl Exclusion Zone’da geçiyor.

|Chernobylite Çıkış Tarihi?

Şu anda Steam'de Erken Erişim’de olan Chernobylite’in, hikâye, diyalog, çeviri hataları ve oyun müziği düzenlemeleri gibi büyük ve önemli değişiklikler içeren bir güncelleme aldı. Chernobylite tam sürüm çıkış tarihi Temmuz 2021 olarak gösteriliyor. Oyunun büyük çoğunluğunun tamamlandığı söyleniyor ve 2021 yazına kadar tam sürüm olarak satışa sunulması bekleniyor. 23 Nisan 2021’de yayımlanan The Final Stage adı verilen büyük güncellemede bulunan bazı önemli iyileştirmeler ise şunlar:

-Heist adında yeni bir bölüm eklendi.

-Oyunun tüm hikayesi, oyunun gizeminin unutulmaması için baştan aşağı yeniden yazıldı.

-Besteci Mikolaj Stroinski tarafından yepyeni ve orijinal bir oyun müziği hazırlandı.

-İngilizce ve Rusça seslendirmeler önemli ölçüde geliştirildi.

-Aşağıdakiler dahil tüm ana diller için yerelleştirme tamamlandı; basitleştirilmiş Çince, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Lehçe, Portekizce , Rusça ve İspanyolca.

Oyunu Aşağıdaki Bağlantıya Tıklayarak İzleyebilirsiniz :

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#Chernobylite #TheFarm51 #Oyunlar #YeniOyun #2021 #RPG

Yorum Gönder

0 Yorumlar