Gündem

6/recent/ticker-posts

System Shock Remake İçin Yeni Fragman Yayınlandı

Nightdive ekibinden heyecanla beklemekte olduğumuz System Shock Remake için yeni fragman bizlere sunuldu. 7 dakikalık olan bu fragman normal fragmanlara göre uzun bir süreye sahip. Hemen aşağıda sizlerle paylaştığımız bu fragmana siz öncelikle göz gezdirin, sonrasında da detaylardan bahsetmeye başlayalım.

System Shock Remake Fragmanı ;

Yukarıda ki System Shock Remake fragmanını izlediyseniz, biraz detaylardan bahsedelim. Daha önce de Turok serisi gibi oyunların Remaster sürümlerini bizlerle paylaşmış olan Nightdive ekibi, bu sefer de System Shock peşinde. System Shock Remake sürümünde, HD kalitesinde görseller, dokular, güncellenmiş kontroller, elden geçirilmiş hack sistemi ve daha birçok kaliteli içerik bizleri bekliyor olucak.

Bizlere her şeyin yanında yeni bölümler ve gizemler de getirecek olan System Shock Remake için sabırsızlanıyorsanız, daha beklemeniz gerekiyor ne yazık ki. Henüz net bir çıkış tarihi verilmedi çünkü ve dahası da, Yaz 2021 dönemi işaret ediliyor. Yani, buda beklemeye devam edeceğimiz anlamına geliyor. Fakat eğer 67 TL karşılığında ön sipariş ile oyuna sahip olursanız, ücretsiz bir System Shock 2 Enhanced Edition da sizin olabilir. Oyunun sunduğu diğer özellikleri görmeyi bizde sizin gibi bekliyoruz.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#Nightdive #Systemshockremake #YeniOyun #Game #Oyunlar

Yorum Gönder

0 Yorumlar