Gündem

6/recent/ticker-posts

Cyberpunk 2077 Oyuncuları Hayal Kırıklığına Uğratmaya Devam Ediyor

CDPR'da en çok konuşulan bug'lı ve fix'lenmeyen oyunu Cyberpunk 2077 için bugün bir kötü haberle daha karşılaştık. PS5 sahipleri güncelleme sonrası oyunu oynayamaz oldu.

|Cyberpunk 2077 İçin Kötü Haberler Devam Ediyor!

CDPR geçtiğimiz günlerde 40 GB büyüklüğünde güncelleme yayınlayarak sorunları çözdüğünü belirtmişti. 500'den fazla sorunu çözdük diyen ekip, oyuncuları yine yüz üstü bıraktığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Çünkü oyun PlayStation 5'te oynanamaz hale geldi. Güncellemeyi yükleyen oyuncular, oyunda arabaların iç içe girdiğini hatta sık sık Glitch'e yakalanıp sonsuza kadar aşağıya düştüğünü belirtiyor.

Oyun kadar güncelleme yayınlayan CDPR'ın sorunları hala çözememesi aslında normal. Çünkü oyundaki hataları düzeltmek için oyunu gerçekten de baştan kodlamak gerekiyor ki buda yıllarını alıcak gibi duruyor. Sürekli geliştirici ekibinde değişiklik yaşayan CDPR, hataları düzeltmek için genel bir kod yazmış gibi görünüyor. Bu kod da diğer hataları tetiklediği söyleniyor.

Cyberpunk 2077'nin tamamen düzelmesi için 2021'in sonuna kadar beklemeniz gerekecek gibi görünüyor. Yeni nesil yaması geldikten sonra konsolda oynanabilecek seviyeye gelmesi beklenen oyun, son 10 yılın en büyük hayal kırıklığı yaşanan oyunu oldu diyebiliriz. Umarız ki gelicek son yama her şeyi düzeltir.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#PS5 #PS4 #Cyberpunk 2077 #Cyberpunk #CDPR

Yorum Gönder

0 Yorumlar