Gündem

6/recent/ticker-posts

Sadece Bir Tane Olan OnePlus Nord LE ve Özellikleri

Çinli akıllı telefon üreticisi olan OnePlus, bugün ilginç bir duyuru yaptı. Şirket, OnePlus Nord serisinin özel bir sürümü olan ve sadece bir adet üretilen OnePlus Nord LE akıllı telefonunu resmen duyurdu.

Tanıtılan OnePlus Nord LE modeli kısa sürede gündem olurken, akıllı telefonun neden bir adet üretildiği ise merak konusu oldu. ”Literally Only One Edition” sloganı ile duyurulan cihaz ile ilgili detaylar kısa süre sonra duyuruldu.

|OnePlus Nord LE Hediye Olucak

Çinli şirket, akıllı telefonu satışa çıkarmayacak. Aksine akıllı telefon, şanslı bir kişiye hediye olarak gidecek.

Akıllı telefon, temelde OnePlus Nord modeli ile aynı özelliklere sahip. Ancak tasarımı da dahil olmak üzere bazı farklılıklar üzerinde sunuyor. Akıllı telefon, arka tarafta tuttuğunuz açıya göre sarı veya mavi renk olabilen bir tasarıma bürünmüş. Ayrıca, akıllı telefonun özel sürümünün kullanıcılar tarafından çok iyi geri dönüşler almadığını söylemekte fayda var.

Cihaz, 6.44 inç büyüklüğünde Full HD+ ekran çözünürlüğü sunan AMOLED bir ekrana sahip. 90Hz ekran yenileme hızı sunan cihaz, sol ön tarafa konumlandırılmış iki adet selfie kamerası ile bizleri karşılıyor.

Snapdragon 765G işlemcisinden güç alan cihaz, 12 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile geliyor. Ayrıca cihazın Android 11 işletim sistemi ile kutudan çıkıyor.

Akıllı telefon, arka tarafta dörtlü kamera kurulumuna sahip. Bu kameralar 48 Megapiksel ana kamera + 8 Megapiksel ultra geniş açı + 5 Megapiksel + 2 Megapiksel şeklinde yerleştirilmiş. Ön tarafta ise yüksek ve geniş açılı selfieler için konumlandırılmış 32 Megapiksel ve 8 Megapiksel olmak üzere iki kamera bizleri karşılıyor.

OnePlus Nord LE, ekrana gömülü parmak izi okuyucu ile geliyor. Ayrıca cihaz, 30W hızlı şarj desteğine sahip 4.115 mAh‘lik bataryadan destek alarak kutusunda bizleri karşılıyor.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#NordLE #YeniTelefon #OnePlus #Teknoloji #AkıllıTelefon

Yorum Gönder

0 Yorumlar