Gündem

6/recent/ticker-posts

Clubhouse Rekabetine Reddit’te Katıldı!

Clubhouse benzeri sesli sohbet uygulamaları durmadan gelmeye devam ediyor. Son adım ise sosyal tartışma sitesi ve büyük bir kitleye sahip olan Reddit platformundan geldi.

İddialara göre Reddit, moderatörler tarafından yürütülen bir sesli sohbet platformu için sessizce full odak çalışıyor. Mashable adlı internet sitesi, kaynak ile yaptığı röportajda özelliğin henüz erken gelişim aşamasında olduğunu ortaya duyurdu.

|Reddit Abonelik Temelli Olan Sesli Sohbeti 

Şimdilik Reddit’in sesli sohbet özelliği hakkında bilgiler oldukça kısıtlı. Ancak gelen ilk tahminler şu şekilde; bu özelliğin platformdaki “power-ups” başlığı altında sunulacağını söyleniyor. Şirketin ilk defa geçen yıl hayata geçirdiği bu girişim, bireysel alt dizinlere özgü yeni abonelik tabanlı fonksiyonları denemeye imkan vereceği söyleniyor.

Platformda yer alan “power-ups” başlığı çok sayıda ayrıcalıklı özellik taşıyor. Bunlar arasında HD kalitesinde video yükleme ve yayınlama, dosya boyutu sınırını iki katına yükseltme ve yorumlara GIF ekleme gibi seçenekler bizleri karşılıyor. Yakında Clubhouse benzeri sesli sohbet özelliğinin gelmesi ile beraber power-ups’ın daha gelişmiş bir hal alacağı öne sürülüyor ki buda rekabetin hayli fazla bir şekilde ileri sürüleceğine ön gösteriyor.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#Reddit #Facebook #Powerups

Yorum Gönder

0 Yorumlar