Gündem

6/recent/ticker-posts

Düşük Sistem Gereksinimli Bilgisayarlar İçin 5 Oyun

Selam Dostum

Bilgisayarınız günün şartlarına uymuyor mu? Bilgisayar Toplayan Kişileri Peynir Ekmek İlemi İzliyorsun Olsun. Eski bilgisayarlarınızla eğlenmek sizin de hakkınız. Buradaki oyunları ve benzerlerini çılgınlarcasına oynayabilirsiniz. En azından yeni bilgisayar alana kadar mutlu olmak senin de hakkın.

Sizlere düşük sistemlerde bile donma ve kasma sorunu yaşamadan eğlenerek oynayabiliceğiniz 5 oyunu sunmaktan gurur duyarım.


1. Portal 2


Half-Life'ı yapan şirket Valve bu oyunu çıkardıklarında bu kadar olumlu bir geri dönüş beklemiyorlardı. İkinciside eğlencenizi ikiye katlayan ve portal gun ile kafamıza göre sonsuz eğlence ortamı türetebileceğimiz Portal 2 bu zamanlar için tam olarak düşük sistem arkadaşı.


2. Mount & Blade: Warband


Tüm dünyaya basit grafiklerle nasıl bağımlılık derecesinde oyun yapıldığını gösteren Ankaralı oyun firması TaleWords'ün çok düşük seviyelerdeki bilgisayarlarda oynayabileceğiniz bu mükemmel oyununu sizlere sunmasam olmazdı diye düşündüm. Şu aralar dünyayı oyunun ikincisi sallıyor ama onun sistem ihtiyaçları fazla şimdilik karıştırmayalım onu ve yeni bilgisayar alana kadar bununla eğlence ihtiyacımızı karşıyalayalım.

3. Crysis 2


Bir şeref tablosu daha... Başka Bir Deyişle Crysis oynarken bu oyunu Türklerin geliştirdiğini öğrenmek gözleri dolduruyor ve tüylerimizi ürpertiyor resmen. Burada Crysis 2'yi öneriyoruz çünkü bu oyunu herkesin oynaması ve o savaş hissini yaşaması gerektiğini düşünüyorum ama serinin ilk oyununu da kaçırmayın diye ilave edelim, ne de olsa devam eden bir öyküsü var ve oynarken çok eğleniceğinizi düşünüyorum.


4.Call of Duty: Modern Warfare 2


2009 senesinde çıkışını reelleştirerek oyun dünyasında ki 
gündemine bomba gibi düşen Call of Duty: Modern Warfare 2 oyuncuların genel olarak en hoşlandığı ve severek oynadığı COD oyunu oluyor. Oyunun öyküsü, oynanışı ve online olarak oynanabilmesi büyük avantajlar arasında. İnternette çıktığı günden beri büyük ilgi gören ve “ağabey ghost can verdi ya!” sözünü söylettirerek hafızalara kazıyan COD oyuncularının büyük ilgi duyduğu bir oyun olmasının yanında düşük sistemde rahatlıkla oynanabiliyor ve bu oyunu sizlere önermesek çok büyük bir yanlış yapmış olurduk.


5.Assassin's Creed II


Her ne kadar Creed Yapım Şirketinin ikinci oyunu olsa da efsanenin başlangıcı diyebiliriz zira Ezio Auditore ile ilk tanışmamız ve sevdamız bu oyunda başlangıcını atmıştır. Oynanışı olsun öyküsü olsun bugün dahi sizi hiç sıkılmadan saatlerce bilgisayar başında tutacak kalitede bir oyundur. O kadar avantajının yanında düşük sistem arkadaşı olarak tanınan bu oyun bilgisayarınızda bir yeri hak ediyor.


GÖRÜŞLERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞMAYI UNUTAMAYINIZ.


Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. Mehmet Çamkır12/23/2020

    Efsane liste kral devamı gelsin

    YanıtlaSil
  2. Kral Aksiyon oyunları için liste gelsin adamsın.

    YanıtlaSil
  3. semir ıltıy12/23/2020

    sen harbi adamsın oyunlar iyi lakin bazılarını oynamıştım.

    YanıtlaSil