Gündem

6/recent/ticker-posts

Chivalry 2 Bir Milyon Satışı Geçti

Torn Banner Studios, Tripwire ve Deep Silver, Chivalry 2'nin 8 Haziran'da piyasaya sürülmesinden itibaren dünya çapında 1 milyon satışı geçtiğini duyurdu. Chivalry 2, böylece geliştirici Torn Banner'ın şimdiye kadarki en hızlı satış yapan oyunu oldu.

Satış rakamları, bir dizi planlı ücretsiz içerik güncellemesinin ilki olan House Galencourt'ın yayınlanmasından sonra açıklandı. Bu güncelleme iki yeni haritayı, yepyeni bir 3v3 oyun modunu, orijinal Chivalry: Medieval Warfare'den popüler ok kamerası özelliğini, 60'tan fazla özelleştirme seçeneğini ve daha fazlasıyla karşımıza çıkıyor.
 
Chivalry 2 topluluğu, oyunun piyasaya sürülmesinden sonra tekrar aktif hale geldi ve kısa bir sürede 8 milyon saatin üzerinde oyun süresi kaydedildi. Ayrıca çıkışından bu yana tüm savaşlarda 420 milyondan fazla savaşçı öldürüldü ve oyun aynı aktiflikte çoğalmaya ve oynanmaya devam ediyor.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#TornBannerStudios #Tripwire #DeepSilver #Chivalry2 #Oyunlar #Oyun 

Yorum Gönder

0 Yorumlar