Gündem

6/recent/ticker-posts

Call of Duty: Vanguard 5 Kasım'da Çıkacak


Yayıncısı olan Activision ve geliştiricisi konumunda bulunan Sledgehammer Games, Call of Duty: Vanguard'ın 5 Kasım'da PlayStation 5,PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series ve PC için çıkış yapacağını açıkladı.
 
Ön siparişler şu anda mevcut ve oyunun ilk olarak PlayStation konsollarında yapılacak olan açık betasına erken erişimi bulunmakta.
 
Call of Duty serisinin genel müdürü Johanna Faries bir basın açıklamasında: “Call of Duty: Vanguard, tüm Call of Duty topluluğu için çarpıcı bir oyun deneyimini sunmaya hazır. Yakında daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz”  sözlerini ifade etti.
 
Oyun Hakkında Kısa Bilgi

Her cephede zafere koş. Pasifik semalarında it dalaşına gir, Fransa'ya paraşütle dalış yap, Stalingrad müdafaasında bir keskin nişancı olarak düşman avla ve Kuzey Afrika'da ilerleyen birliklere katılarak düşmanla çarpış. Call of Duty oyun serisi kendine has oyun mekanikleriyle seni 2. Dünya Savaşı cephelerine geri götürerek eşi benzeri görülmemiş çapta bir küresel muharebe deneyimi sunan Call of Duty: Vanguard ile karşımıza çıkıyor.

Fragman İçin Aşağıya Tıklayınız!


 Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#CallofDuty #COD #Oyun #Oyunlar #YeniOyun #NewGame #5Kasım #CallofDutyVanguard #Vanguard #Activision 

Yorum Gönder

0 Yorumlar