Gündem

6/recent/ticker-posts

2021 Çöp Bilgisayarlar İçin En İyi 5 Oyun

2021 Çöp Bilgisayarlar İçin En İyi 5 Oyun

Teknolojinin ilerlemesi ile beraber teknolojik aletler daha da pahalanıyor ve alınamayacak duruma düşürüyor bizleri. Ülkemizde son dönemde yaşanan ekonomik sıkıntılar dolayısıyla da teknolojiyi yakalamamız biraz daha da zorlaşabiliyor. Bazılarımız ise hala zayıf sistemli bilgisayarlara sahip ve bu sistemlerde rahatça açıp oynayabilecekleri oyunlar arıyorlar ki bunlarıda bulmak biraz zor. Bu konuda, sizlerden de çok istek gelmesi üzerine düşük sistem gereksinimli oyunlar ile ilgili düşük sistemli bilgisayarlarda da oyun zevkini yaşamanıza imkan tanıyacak olan 5 oyunu sizlere sunacağız şimdiden iyi oyunlar dilerim.

1 – Limbo

Bu siyah-beyaz sanat eseri için ne denebilir cidden bilmiyorum... Oyunu bitirdiğinizde içinizde oluşacak hüzünlü huzuru başka hangi oyun yaşatabilir buda bir söz konusu, düşünüyorum ama bulamıyorum şu an bu oyun çok güzel bir hikaye ve oynanışa sahip. O yüzden derhal Limbo'yu oynamalısınız. Tamamen sistem dostu bir oyun olması da bir adım öne geçiriyor.

2 - Bully Scholarship Edition

GTA'nin yapımcılarından farklı bir şeyler oynamak istiyorum diyenler için ilaç gibi bir oyun daha... Okulda kabadayılık yaptığı için ailesinin zoruyla bir yatılı okula gönderilen karakterimiz gittiği okulda da rahat durmuyor ve bizler için keyifli bir oyuna dönüşüyor ki buda oyunu süper bir hale sokuyor. Göz atmaktan pişman olmayacaksınız. Sistem Dostu olduğunu hatırlatmakta fayda var.

3 – Wolfenstein

Wolfenstein'de Nazi'lere ve Nazi'lerin deneylerini engellemeye çalışıyoruz. Oyun gerçekten uzun bir oynanış süresi sunuyor bunun yanında aksiyon hiç kesilmiyor. Birbirinden güzel teknolojik silahlarıyla ve Nazi'lerin deneyler sonucu oluşturduğu yarı insan, yarı teknolojik askerlerine karşı savaşıyoruz. Gelin siz de bu maceraya katılın! Gerçekten listenin birinci sırasına geçmeyi hakeden bir oyun! Hemen deneyin derim.

4 - Max Payne 2

Evet gerçekten bir nesli büyüleyen muhteşem bir oyundur! Max Payne'nin maceralarına atılıp, zamanı yavaşlatıp, oradan oraya atlamaya hazır mısın? Bence bu oyunu not defterinizin en üst sırasına yazmalısınız boş zamanlarda ilaç gibi gelicek bir oyun.

5 - Spec Ops The Line

Çoğu kişi tarafından bilinmeyen oyundur! Oynamazsanız çok şey kaçırırsınız! Yine Max Payne tarzı bir oynanışı var. Mutlaka deneyin, türkçe yaması mevcut! Oyunu ilk indirdiğinizde bu nasıl düşük sistem diyebilirsiniz lakin oyun şaşırtıcı derecede iyi grafiklere ve düşük sisteme sahip ilk olarak bunu oynamanızı öneririm.


Normalde Daha Fazla Oyun Sizlere Sunabilirdik Lakin En İyi Ve Sistem Dostu Olanları Sizlere Sunduk Umarım Beğenirsiniz Hepinize İyi Oyunlar Dilerim.


YTHAKAN

Yorum Gönder

1 Yorumlar