Gündem

6/recent/ticker-posts

Yeni Xiaomi Mi Notebook Pro İçin Geri Sayım Başladı : Karşınızda İlk Görüntüsü

Xiaomi'nin Çin Başkanı ve Redmi CEO'su Lu Weibing, kişisel sosyal medya hesabında yine değişik merak uyandıran bir paylaşımda bulundu. Deneyimli yönetici yeni Xiaomi Mi Notebook Pro'nun ilk görüntüsünü yayınladı.

Weibing, kısa süre önce piyasaya sürülen RedmiBook Pro 15 dizüstü bilgisayarın son derece başarılı olduğunu da belirtmiş oldu. Ayrıca takipçilerinden "daha da şaşırtıcı" olacak yeni Xiaomi Mi Notebook Pro'nun duyurusunu beklemelerini tavsiye etti.


İlk Model 2017 Yılında Çıktı

Xiaomi Mi Notebook Pro ile ilk olarak 2017 yılında bizlerle tanışmıştı. Çinli şirket cihazı Macbook dizüstü bilgisayarlara uygun fiyatlı bir alternatif olarak görüyor ve konumlandırıyor.

Henüz Xiaomi Mi Notebook Pro 2021'in teknik özellikleri konusunda herhangi bir detay yok. Ancak Lu Weibing'in tansiyon yükselten paylaşımına bakılırsa dizüstü bilgisayarın gelişi pek uzun sürmeyecek. Gelir gelmez ise piyasaya bir sallantı getireceği kesin gözüyle bakılıyor.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#Xiaomi #LuWeibing #MiNotebookPro

Yorum Gönder

0 Yorumlar