Gündem

6/recent/ticker-posts

Netflix'in Assassin's Creed Dizisi, Ünlü Film Die Hard Yazarı Tarafından Yazılacak

Netflix gökdelenlerde geçen aksiyon hikayeleri konusunda oldukça tecrübeli bir yazarı Assassin's Creed'in live-action dizisini yazması için projeyi veriyor. Variety'nin haberine göre platform Die Hard'ın yazarı Jeb Stuart'ı Ubisoft'un oyun serisinin TV adaptasyonunu kaleme alması için göreve aldı.

Netflix, Assassin's Creed'in canlı çekim dizisini geliştirdiğini geçtiğimiz Ekim ayında Ubisoft ile yaptığı bir anlaşma sonucunda bizlere duyurdu. Anlaşma kapsamında başka adaptasyonlar da bulunuyor.

Assassin's Creed daha önce Michael Fassbender'in ve Marion Cotillard'ın oynadığı 2016 yılındaki filmle uyarlanmıştı. 126 milyon dolarlık bütçeye sahip olan film dünya çapında 241 milyon dolarlık bir kazanç elde ettiğini biliyoruz.

Assassin's Creed live-action dizisi, Netflix'teki Ubisoft yapımlarından sadece bir tanesi. Platform; John Wick yaratıcısı Derek Kolstad'ın kaleme aldığı bir Splinter Cell dizisi, Far Cry animesi ve Jake Gylenhaal ve Jessica Chastain yer alacağı bir The Division filmi üzerinde de  çalıştığını açıkladı. Merakla bu güzel ve heyecan verici filmleri beklediğimizi söyleyebiliriz.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#Assassi'sCreed #Creed #Netflix #Dizi #Ubisoft #Film

Yorum Gönder

0 Yorumlar