Gündem

6/recent/ticker-posts

Ford ve Bosch, Park Teknolojisi İçin Birleşiyorlar

Ford ve Bosch, akıllı park teknolojisi için birleşiyorlar. İki dev isim Detroit’te bulunan Bedrock Montaj Garajı’nda yeni bir Akıllı Park Laboratuvarı kurmak için işe koyuldular. Kurulacak olan laboratuvar, otonom vale park hizmeti ve geleceğin otonom teknolojilerini test etmek için büyük imkanlar sunucak.

Akıllı Park Laboratuvarı için açılış çok yakın

Otomatik akıllı şarj sistemi için de çalışmaların yapılacağı Akıllı Park Laboratuvarı, Eylül ayında açılışı yapılacak. Ayrıca bu laboratuvarın Ford Escape’in çalışmalarına devam edileceği şekilde tasarlandığı da belirtiliyor.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz yaz Escape aracı, insani herhangi bir yardım olmadan park işlemini başarıyla tamamlamıştı. Araç otoparkta kendi için uygun bir yer bulmuş ve herhangi bir zorlanma yaşamadan geri geri park alanına giriş yapmıştı.

Bu tür bir otomatik vale hizmetinin insanları otopark stresinden kurtaracağı öngörülüyor. Ayrıca kişiler için büyük bir zaman kazandırması da hedefleniyor. Ford ve Bosch’un yanı sıra kiralama şirketi Enterprise da, bu teknolojinin kendi süreçlerini düzene sokması sebebiyle test çalışmalarına katılacak.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#Ford #Bosch #Teknoloji #Haber #Gündem #Dünya

Yorum Gönder

0 Yorumlar