Gündem

6/recent/ticker-posts

İçerik Üreticilerine Gelir Sağlayan Snipfeed, 5,5 Milyon Dolar Değerinde Yatırım Aldı

Sosyal medyada içerik üreten çoğu kişinin gelir elde etmelerine olanak sağlayarak karşımıza çıkan Snipfeed, yatırım aldığını açıkladı. Los Angeles merkezli olan Snipfeed tarafından paylaşılan bilgilere göre bu girişim üzerine, 5,5 milyon dolar tohum yatırım aldı. Girişimin hangi konu üstünde değerlenceği ise açıklanmadı. 2018 yılında Anas Bouassami, Pierre-Habté Nouvellon ve Redouane Ramdani tarafından ABD'de kurulan Snipfeed, ilk olarak içerik keşfetme platformu olarak hizmet koyulmuştu. Sonrasında ise içerik üreticilerine gelir elde olanakları sunan Snipfeed, içerik üreticilerinin mağazalarını doğrudan sosyal medya platformları üzerine inşa etmelerini olanak sunuyor.

İçerik üreticilerinin ihtiyaç duyabilecekleri tüm para kazanma araçlarını tek bir platformda bir araya getirerek rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefleyen Snipfeed, Los Angeles ve Paris'te ofislere sahip. Snipfeed CEO'su Rédouane Ramdani tarafından paylaşılan bilgilere göre Snipfeed platformu için de aylık 20 bin doların üzerinde gelir elde eden ve gelir etmeye devam eden içerik üreticileri de bulunuyor. Snipfeed'in şu an için toplamda 50 binden fazla kayıtlı üyeye ulaştığını ve platform içinde gerçekleşen satışlardan yüzde 15 oranında komisyon aldığını da duyurmakta fayda var.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#SnipFeed #Teknoloji #Gündem #Dünya #Haber #SosyalMedya 

Yorum Gönder

0 Yorumlar