Gündem

6/recent/ticker-posts

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok Gişede Rekorlar Listesine Girdi: ABD'de 253 Milyon Dolarlık Hasılat

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok, ABD gişesinde 253 milyon dolar hasılatla gişe rekorunu kırmış bulunmakta. Uluslararası olarak 334,2 milyon dolarlık hasılata imzasını atan film, toplam hasılatını bir hafta bile dolmadan 587,2 milyon dolara ulaştırmayı başardı.

THR'ın haberine göre, Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok, ABD gişesinde tüm zamanların en büyük üçüncü açılışına ve enflasyona göre ayarlanmamış en iyi üçüncü uluslararası açılışa imza attı.

Eve Dönüş Yok, Avengers: Sonsuzluk Savaşı'nın hafta sonu gişesinde 257 milyon dolarlık ve Avengers: Endgame'in 357 milyon dolarlık rekorlarına ulaşamadı.

Eve Dönüş Yok, aynı zamanda COVID-19 döneminde ABD gişesinde 100 milyon doların üzerinde hasılat elde eden ilk film oldu. Venom: Zehirli Öfke 2, 90 milyon dolarla bu başarıya yaklaşan en yakın film olmuştu.

Türkiye'de de rekor kırdı

Vizyona girdiği ilk hafta sonu olan 17-18-19 Aralık tarihlerinde 934.599 kişi tarafından izlenen film, pandemi sonrasının ilk hafta sonunda Türkiye'de en çok izlenen filmi oldu.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#FilmveDİzi #Film #Dizi #ÖrümcekAdam #EveDönüşYok #NoWayHome #Spiderman #Rekor #ABD

Yorum Gönder

0 Yorumlar