Gündem

6/recent/ticker-posts

Xiaomi 4K Monitörünü tanıttı: Mi 27 4K Ultra Clear

Çinli teknoloji devi olan Xiaomi, kullanıcılarının merakla beklediği 4K monitörünü sonunda sunuma çıkardı. Mi 27 4K Ultra Clear adlı model Dell gibi büyük ve gelişmiş monitör firmalarının daha pahalı monitörleriyle rekabet edecek.

Profesyonel kullanım üzerine kurulan Mi 27 4K Ultra Clear, grafik tasarım ve video düzenleme işleri için fiyat/performans ürünü. Cihaz 1.07 milyar renk görüntüleme kapasitesine sahip. Aynı zamanda VESA DisplayHDR 400 standardını karşılanmış bulunuyor ve TÜV Rheinland düşük mavi ışık sertifikasına sahip.

Xiaomi'nin yeni monitörü 3840 x 2160 piksel çözünürlükte 27 inç IPS panel taşıyor. Pantone sertifikası bulunan monitörün ayrıca %99 Adobe RGB, %99 DCI-P3 ve %100 sRGB renk gamı desteği mevcut. Delta E <1 değeri sayesinde mükemmel renk dengesini sağlıyor.

Fiyatı Açıklandı

Cihazın bağlantı noktalarını iki HDMI 2.1, bir DisplayPort 1.4, iki USB-A ve 3.3 mm kulaklık girişi olduğunu belirtelim. Monitörün üzerinde aynı anda hem ses/video sinyallerini ileten hem de bağlı dizüstü bilgisayarı 90 watt güçle şarj edebilen USB-C bağlantı noktası da var.

Xiaomi Mi 27 4K Ultra Clear eğimi ve yüksekliği ayarlamanıza izin veren ve ayrıca cihazı yatay moddan dikey moda aktarmanıza olanak sağlayan özel bir stand ile bizleri karşılıyor. Monitör, Çin'de 470 dolar fiyatla ön siparişe açıldı. Perakende satışlar başlayınca fiyatı 550 dolara çıkacak.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar