Gündem

6/recent/ticker-posts

2021 Dolar Kazandıran 5 Web Sitesi

2021 Dolar Kazandıran Web Siteler

Merhaba Dostlar bildiğiniz gibi girdiğimiz 2021 yılında doların yükselmesi ile birlikte insanlar dolar kazanmanın çeşitli ve güvenilir yollarını arıyorlar. Bende bu gidişattan sizleri mahcup bırakmamak için en güvenilir 5 dolar kazandıran web sitesini sizlere sundum. Umarım büyük kazançlar sağlarsınız.

1) BC.VC Web Sitesi

Bu site link kısaltma hizmeti veren ve kullanıcılara kazanç sağlayan güvenilir bir sitedir. Kullanımı çok kolaydır ve bizzat kendim kullanıyorum. Az bir teknolojik bilgiyle bile herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir sitedir. Sitede belirtilen uzun linkleri kısaltarak dolar bazında kazanç sağlayabilirsiniz. Dolar ile para kazandıran işler arasında mantıklı bir seçimdir. Günde bir kaç saat zaman ayırarak ay bazında ek gelir olarak güzel kazançlar elde edilebilir. Türkiye gibi dolar kurunun bu derece yüksek olduğu bir ülkede böyle dolar kazandıran web kazanç sitelerine rağbet bir hayli fazladır. Bu nedenle aslında 5 dolar kazandığınızda bu 30 liradan fazla bir tutara karşılık etmektedir. Site uluslararası ödeme yöntemlerini aktif olarak kullanır. Ödeme alan ve memnun kalan kullanıcı sayısı da bir hayli fazladır. Bu Güvenilirliğe kendim de dahilim.

2) Cashfiesta Web Sitesi

Bir reklam izle – kazan mantığında çalışan yine aynı güvenilirlikte bir web sitesidir. Normal dışı bir şekilde çalışır. Diğer reklam izle – kazan sitelerinin aksine Cashfiesta, kullanıcıların tarayıcılarına bir eklenti olarak gelir. Arama motoruna eklenen bu eklenti ile kullanıcılar her girdikleri web sitesinde reklam ile karşılaşır. Bu reklamlar Cashfiesta web sitesinin kendi reklamlarıdır. Site tarayıcıya eklediği bu uzantı sayesinde kullanıcıya gösterdiği reklam sayısı kadar ödeme yapar. Dolar bazından para kazandıran en basit site olarak listenize ekleyebilirsiniz. Site dolar ödemesi yapar ve uluslararası ödeme araçlarını kullanır. Dünyanın her yerinden kabul ettiği kullanıcılara sorunsuz biçimde ödemelerini bu yöntemle yollar.

3) InboxDollar Web Sitesi

E-kazanç alanında çok çok eski bir geçmişte sahiptir. 2005 yılında kurulan bu site, kullanıcılarına sunduğu anket, ürün denemesi, reklam izleme veya kullanıcıya verilen görevler dahilinde dolar kurundan para kazandırmaktadır. Dolar kurunda para kazanmak istiyorsanız kesinlikle üst sıralarda düşünülmesi gereken bir web sitesidir. Çünkü sitenin sunduğu geniş kazanç ağı, hemen hemen her kullanıcının yapabileceği görevler ile bu alanda nadir sitelerdendir. Uzun zamandır hizmet veren bu site kullanıcılarına herhangi bir mağduriyet yaşatmamıştır. Halen aktif bir şekilde işlerini sürdükmektedirler.


4) Elance Web Sitesi

Elance internetteki en büyük yasal iş pazarlarından biri olarak bilinir. Yazarlıktan çevirmenliğe, web tasarımından programlamaya her alanda iş bulabileceğiniz Elance’in arayüzü de oldukça basit ve kullanışlı bir yapıya sahip. İşverenlerin yapılması gereken işi paylaştığı sitede iş arayanların yapması gereken tek şey ise iş için bir teklifte bulunmak. Kazanmak istediğiniz miktar ne olursa olsun seçenekleriniz neredeyse sınırsız. Kayıtlı kullanıcılar yılda 1000 ila 100.000 dolar arasında para kazanabiliyor lakin bu sizin çaba ve hırsınıza göre değişiklik gösterebilir. Bedava kullanımı ve güvenilir yapısıyla oldukça güzel görünen Elance’in tek kötü yanıysa biraz kalabalık olması. Çok ucuza kalitesiz iş yapmaya razı çok sayıda kullanıcı olduğundan kalifiye olduğunuz bir işten hak ettiğiniz parayı kazanmaya başlamanız vakit alabiliyor. Biraz emek ve çaba ile büyük miktar kazanılabilir.

5) Fiverr

Fiverr da Elance gibi kolay arayüzlü fakat daha profesyonel çalışan bir dolar kurlu site. Herhangi bir hizmet için ödenebilecek en düşük miktar saat başına 5 dolar. Çalışma prensibiyse şartları çalışanın belirlediği bir biçimde tasarlanmış ve adeta freelancer’lar için kurulmuş bir site. İş arayanlar verebilecekleri hizmetleri sıralayarak kaydoluyor ve bir işveren profilleri inceleyerek uygun bulduklarına teklif götürüyorlar.Ödeme güvenliği de hat safhada. Ödemeler iş yapılmadan önce Fiverr tarafından tahsil ediliyor böylece dolandırılma şansınız kalmıyor. Minimum fiyat ve ödeme garantisi Fiverr’ı güzel kılsa da bu siteden düzenli bir gelir elde etmek pek kolay değil. Fiverr rekabetin ve insanın çok olduğu bir platform. Bir bakmanızı tavsiye ederiz.
 
YTHAKAN Hepinize bol kazançlar diler.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Adsız2/05/2021

    kişisel bilgilerimizi girmemiz gerekiyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizlerin sahte hesap olmadığını kanıtlamak için girmenizi istiyorlar.

      Sil
  2. Adsız2/05/2021

    dolar düşüyor be knk :(

    YanıtlaSil