Gündem

6/recent/ticker-posts

2021 Orta Sistem Bilgisayarlar İçin En İyi 10 Oyun

Orta Sistem Bilgisayarlar İçin Oyunlar 2021

1 - The Witcher 2

Orta sitem gereksinimli oyunlardan biri olan ve çokça beğeni toplayan The Witcher 2 ilk oyunun üstüne çok şey koymasıyla ses getiren bir yapım olmuştu. The Witcher 2 hem sistem dostu hem cüzdan dostu olmasıyla sizi çok memnun edecektir. Oyunun Türkçe dil desteğini olduğunu da belirtelim. Listenizin ilk sıralarına almanızı tavsiye ederiz.

2 – Tomb Raider

Efsane oyun Tom Raider’ın reboot veriyonu olan 2013 yapımı Romb Raider incelemelerde olumlu eşleştiriler almış hem de sistem bir oyun olarak bilinir.

3 – The Long Dark

Gerek atmosferiyle gerek müzikleriyle hayatta kalma oyunlarına yeni bir soluk getiren The Long Dark, Türkçe altyazı desteğiyle sizi memnun edecek bir oyun. Orta sistem gereksinimli oyunlar listemiz en iyi hayatta kalma oyunlarından biri diyebiliriz.

4 - L.A. Noire

Güzel bir dedektiflik oyunu olan L.A Noire ile Hollywood’un pisliklerini araştıran bir dedektif yada soğuk kanlı seri katilleri bulan bir halk kahramanı olabilirsiniz. Polisiye ve Suç sevenlerin kesinlikle indirip oynaması gereken bir oyundur.

5 – Metro 2033

Metro serisinin en iyi yapımlarından biri olan Metro 2033’ü İndirmenizi, Yeraltı dünyasının, salgın hastalıklarıyla nasıl başa çıkılacağını öğrenmenizi ve bu aksiyona katılmanızı tavsiye ederiz. Listenizin bir köşesine bu oyunu yerleştirin.

6 – Dirt Rally

Dirt Yapımının en iyi serilerinden olan Dirt Rally yarış ve kazanma duygunuzu ortaya çıkaracak ve bilgisayarınızın başından kalkamayacaksınız. Oyun tamamen yarış odaklı olduğu için araba severlerin bu oyunu oynamalarını içten dileklerimizle tavsiye ederiz.

7 - Valorant

Riot'ın takım tabanlı FPS oyunu olan VALORANT, ciddi bir odağa sahip rekabetçi bir deneyim ile taktiğin ve gücün bir karışımını sunan bir oyun deneyimidir. Oyun çok geniş bir donanım yapılandırma yelpazesinde çalışmak üzere tasarlanmıştır, rekabetçi bir nişancı oyununda istenen yüksek FPS değerine erişebilir. Bu oyunu online severler için listemize aldık.

8 – Grand Theft Auto 4

Serinin diğer oyunlarına göre daha ciddi bir hikayesiyle ve gri Libert City sokaklarında Amerikan rüyasını yaşamak isteyen Niko Bellic’i yönettiğimiz efsane oyun GTA 4, Optimizasyon sıkıntıları olsa da sizleri uzun süre bilgisayar başında tutacağı kesin.

9 – Portal 2

Portal 2 sistem dostu olmasıyla sizi The Witcher kadar memnun edecek bir oyun. Oyunun co-op modu sayesinde hikaye modunu arkadaşlarınız ile oynayabildiğiniz bu efsane oyun sizlerin tüm oyun ihtiyacı bir süre karşılayacaktır. Oyunun Türkçe dil desteğini olduğunu da belirtelim.

10 – Far Cry 3

Hayatta kalma seviyenizi The Long Dark kadar tetikleyecek ve aynı zamanda silah kullanımınızı, düşmanlara karşı savaşmanızı isteyen bu oyun çokça oyuncu tarafından olumlu dönüş yapılmasıyla birlikte listenizin ilk sıralarına koymanızı şiddetle öneriyoruz.


Hepinize İyi Oyunlar Dileriz.

-YTHAKAN-

Yorum Gönder

0 Yorumlar