Gündem

6/recent/ticker-posts

160W Hızlı Şarj Adaptörü Geliyor! Dakikalar İçinde Şarj Ediyor

Infinix, Nijerya, Mısır ve Endonezya gibi gelişim içerisinde olan pazarlara odaklanan Hong Kong merkezli akıllı telefon şirketi. Normal üstü endüstri yeniliklerinden daha çok, fiyat açısından çok sağlam özellikler sunması ile tanınıyordu.

Akıllı telefon şirketleri, son zamanlarda süper hızlı şarj teknolojisini bizlere gösteriyordu. Xiaomi kısa süre önce 4.000 mAh pili 8 dakikada şarj edebilen ilk 200W kablolu şarj özelliğini duyurdu. Hong Kong merkezli Infinix Mobile, süper hızlı bir şarj çözümü üzerinde de çalışıyor olabilir. Yeni bir rapora göre şirket, 160W hızlı şarj cihazı üzerinde çalışıyor. XDA Developers raporu, 160W hızlı şarj adaptörünü ortaya koyuyor.

XDA-Developers, gelecekteki bir cep telefonunda kullanılması amaçlanan Infinix markalı 160W hızlı şarj cihazının bir fotoğrafını paylaştı .Bu kadar güçlü bir cihazdan beklendiği gibi, fotoğraftaki adaptör kesinlikle çok büyük görünüyor. Adaptörden yararlanmaya hazır bir telefonu ne zaman göreceğimiz belli değil ama çok uzun beklemeyeceğiz gibi gözüküyor

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#160W #Teknoloji #HızlıŞarj #Şarj #Infinix #Xiaomi #Oppo #Vivo

Yorum Gönder

0 Yorumlar