Gündem

6/recent/ticker-posts

Omen of Sorrow Xbox One Konsoluna Geliyor

Yayıncıs olan Eastasiasoft ve geliştiricisi olan AOne Games 2021'de Xbox One için korku ve dövüş oyunu Omen of Sorrow'u yayınlayacağını bizlere bildirdi.

Omen of Sorrow ilk olarak Kasım 2018'de PlayStation 4, ardından Temmuz 2019'da Epic Games Store aracılığıyla PC için piyasa sunuldu.

Omen of Sorrow, Unreal Engine 4 tarafından desteklenen grafikler, klasik korku, fantezi ve mitolojiden ilham alınarak oluşturulmuş olan karakterler ve rastgele şanslar yerine oyuncu becerisinden yararlanmak için tamamen kendi çerçevesinde tasarlanmış bir savaş sistemi ile hem profesyoneller hem de yeni başlayanlar için ilgi çekici bir deneyim sunmakla birlikte hareketi ve aralıksız zıplamayı destekleyen derin savaş mekaniğine sahip klasik bir dört düğmeli 2B dövüş oyunu olarak geçiyor.

Omen of Sorrow klasiklerden ilham alan rekabetçi bir dövüş oyunu, birçok kişi tarafından olumlu dönüş alıyor. Şimdi ise Xbox One konsoluna geliyor.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#OmenofSorrow #UnrealEngine4 #Eastasiasoft #A0neGames #2021 #YeniOyun #XboxOne #EpicGames

Yorum Gönder

0 Yorumlar