Gündem

6/recent/ticker-posts

Razer, RGB Akıllı Maskesi Hakkında Yeni Bilgiler Yayınladı

Razer, E3 2021 açılış konuşması canlı yayınının da sürpriz bir duyuru yaptı. Geliştirici, CES 2021'de konseptini tanıttığı N95 filtreli olan akıllı maske projesi olan Project Hazel ile ilgili yeni detay ve açıklamaları yaptı.

Razer'ın CEO'su olan Min-Liang Tan, Project Hazel'in bu sene çıkacağını ve maskenin piyasaya dördüncü çeyreğin de çıkarmayı planladıklarını söyledi. RGB akıllı maskeye yönelik yüksek talep olduğu için Tan, sınırlı sayıda Project Hazel üretileceğini açıkladı.

Maske için herhangi bir çıkış tarihi duyurulmamış bulunsada Tan, Project Hazel'ın yalnızca web sitesinden satılacağınıduyurdu.

"Dünyanın en akıllı maskesi"

Razer maskeleri üretmeye başladığında, Project Hazel ile ilgilenen tüm müşterilerin bir veri tabanına sahip olacak ve birimler satın alınabilir olduğunda bu kişileri bilgilendirecekler.

Razer, Project Hazel'ın dünyanın en akıllı maskesi olduğunu söylüyor. Project Hazel, disk tipi ventilatörler, Chroma RGB aydınlatma, buğu önleyici kaplama ve ses projeksiyonu içeren yeniden kullanılabilir bir N95 solunum cihazı ile bizleri karşılayacak.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#Razer #RazerE3 #RGB #Maske #RGBMaske #Teknoloji #Corona #ProjectHazel

Yorum Gönder

0 Yorumlar