Gündem

6/recent/ticker-posts

Ubisoft'un Yeni PvE Nişancı Oyunu, Rainbow Six Extraction Olarak Güncellendi

Rainbow Six Quarantine ismiyle duyurulan ve sonradan Rainbow Six Parasite olarak değiştirilen Ubisoft'un PvE nişancı oyununun adı son haliyle Rainbow Six Extraction olarak güncellemiş bulunmakta.

Ubisoft'un E3 2021 Forward konferansı öncesinde bizlere duyurdu. Ubisoft, oyunun "çok büyüdüğünü" ve oyunun "sürekli gelişen bir uzaylı tehdidiyle karşı karşıya kalacağınız modern, taktiksel bir nişancı" yaratmak için Rainbow Six Siege'in temellerine sahip olduğunu söyledi.

Fragman Yayında

İlk olarak E3 2019'da duyurulan Rainbow Six Quarantine'in 2020'nin başlarında yayınlanacağı söyleniyordu, ancak pandemi diğer birçok oyunda olduğu gibi oyunun çıkış tarihinin ertelenmesine sebep verdi. Test sunucularından sızdırılan görüntüler, oyunun oynanabilir operatörlerinden birkaçını ve karşı karşıya kaldıkları uzaylı Archæans'ları ortaya çıkardı. Heyecanla beklediğimizi söylemeden geçmeyelim.

Fragmanı İzlemek İçin Tıklayın :


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#NewGame #YeniOyun #Oyunlar #Oyun #RainbowSix #Extraction #RainbowSixExtraction #Ubisoft

Yorum Gönder

0 Yorumlar