Gündem

6/recent/ticker-posts

Windows 11 Mi Geliyor? Windows 11 Güncellemesi

Microsoft'tan farklı isimler, uzun süredir "Windows'un geleceği" veya "yeni nesil Windows" hakkında küçük alıntılar yapıyor. Bunların CEO Satya Nadella da bulunuyor. Şirket 24 Haziran'da büyük bir Windows etkinliği düzenleyecek ve merak edilen cevapları bu etkinlikte bizlere sunacak.

Bu iddialardan belki de en şaşırtıcı olanı şu gibi gözüküyor. Ünlü sızıntı kaynağı Evan Blass, Twitter'da Windows 11'den bahsetti. Yani Windows 10'un geleceğinin, daha doğrusu gelecekteki adının Windows 11 olma ihtimali daha fazla gibi gözüküyor.

Bu iddia, Microsoft'un yeni Sun Valley güncellemesi için merak uyandırıyor. Sun Valley ile Windows 10 tasarımının değiştireceğini ve iptal edilen Windows 10X'ten öğelerin bu güncelleme ile Windows'a ekleneceği önceden belliydi ama şimdi ön plana çıkan, yeni Windows'un Windows 11 ismi ile kullanılacağı merak konusu

Eğer Windows 10 ismi Windows 11 ile değişecekse, yapılması beklenen değişikliklerin de çok büyük olacağını tahmin etmek zor gibi gözükmüyor.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#Windows #Windows11 #Teknoloji #Microsoft #Windows10

Yorum Gönder

0 Yorumlar