Gündem

6/recent/ticker-posts

BlackBerry Yeni Bir Telefon Çıkarıyor!

Geçtiğimiz bir dönemin en popüler telefon markalarından birisi olan BlackBerry, zorlu ve kasvetli zamanlardan geçmiş ancak sonrasında ise şirket için işler biraz yoluna girmişti. Şimdi ise şirket yeni bir model telefonun üstünde çalışıyor.

BlackBerry akıllı telefonlarının haklarını satın alan Onward Mobility, yeni bir Android tabanlı bir model üzerinde çalışıyor. Yeni BlackBerry telefonun Android işletim sistemi tabanlı olacağı, fiziksel klavyesini koruyacağı ve 5G desteği içereceği bilinirken, geriye kalan özellikler hakkında pek fikir yok. Ancak şirketin düzenlediği yeni program, telefon hakkında ipuçlarını verecek türden.

BlackBerry akıllı telefonlarının haklarına sahip Onward Mobility, potansiyel müşterilerle etkileşim kurmayı amaçlayan "Ön Taahhüt Programı" isminde operasyon başlattı. Bu programa kaydolanların, anket sorularına verdikleri cevaplarla ürünün özelliklerini ve fonksiyonelliğini etkileme şansına sahip olacaklarını söyleyen Onward Mobility'e göre, bir sonraki BlackBerry cep telefonu Kuzey Amerika ve Avrupa'daki kapsama alanını da genişleteceğini açıkladı.

Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#BlackBerry #Telefon #Teknoloji #Gündem #Haber #Dünya #AkıllıTelefon #OnwardMobility

Yorum Gönder

0 Yorumlar