Gündem

6/recent/ticker-posts

F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch 7 Eylül'de Çıkıyor

Yayıncısı olan Bilibili ve geliştiricisi konumunda bulunan TiGames, FIST: Forged in Shadow Torch için altın başarımının yapıldığını açıkladı. Bu da geliştirmenin tamamlandığı ve sunulmaya hazır hale geldiğini söylüyor.

Dieselpunk Metroidvania oyunu dünya çapında 7 Eylül'de dijital olarak PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapıcak. Fiziksel sürümlerin ise Asya'da 10 Eylül'de ve Japonya'da 23 Eylül'de karşımıza çıkması bekleniyor. Bir PC sürümünün de Steam üzerinden yayınlanması planlanıyor, ancak tam olarak bir çıkış tarihi belirlenmedi.
 
Oyun hakkında 
 
Meşale Şehri’nin hayvanları, altı yıl önce Direniş Savaşı’nda işgalci Robot Lejyonu tarafından yenildiğinden beri eski Direniş savaşçısı tavşan Rayton, ortalarda görünmüyordu. Bir arkadaşının tutuklanmasıyla birlikte dev metal yumruğunu kuşanarak ona baskı uygulayanlara karşı mücadele etmekten başka seçeneği kalmamıştı. Yakında kendisini Lejyonu, Direnişi ve Sıçan Çetesini kapsayan bir komplo girdabının içinde bulacağından bihaberdi. 
 
Fragman videosu için aşağıdaki videoya tıklayınız


Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Değerli düşüncelerinizi aşağıda ki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

#BiliBili #TiGames #FIST:ForgedinShadowTorch #Oyun #YeniOyun #Oyunlar


Yorum Gönder

0 Yorumlar